WELCUM:)

Detroit, Michigan, United States
What's Up Kossiper's? If you came to my blog to chill, listen to sum of my fav music & artist, to read my crazy thoughts, or to find out the latest news. Basically, U jus wanna know general things on music; fashion and any & every entertainment that U can think of, then U hav checked into the rite psych ward. Then I got your daily 50mg dose of Kossip World, and I hope & pray that U get addicted 2 ME. CHOW!

Saturday, January 28, 2012

Nicki Minaj Breaks Record With “Stupid Hoe” Music Video!

Nicki Minaj Breaks Record With Stupid Hoe Music Video

Nicki Minaj released her new music video for “Stupid Hoe” a few days ago, and it has already broke a record! The visual received around 4.8 million views in 24 hours after being uploaded to Vevo. January 25th the video has reached over 11 million views, as of today (January 28th) the nikster has 16,260,150 views. Nevertheless, the strange thing is that the video has a lot more “dislikes” than “likes”. The “Stupid Hoe” visual has around 88,000 likes and 178,000 dislikes, and I can’t lie but it's many people who dislike the video (and song). Anywho, Nicki‘s Pink Friday: Roman Reloaded album is set to be released on April 3rd.:o
CHECK-OUT "STUPID HOE" VIDEO AFTER THE JUMP:


I LUVE NICKI EVERYBODY KNOW I RIDE OR DIE FOR MY NIKSTER, I SWEAR I DO. AND USUALLY WHENEVER I HEAR A SONG FOR THE 1ST TIME, I ALWAYS HATE IT. BUT THEN WHEN I CONTINUE TO LISTEN TO THE SONG MORE THAN ONCE, THEN I START TO LIKE (OR LUVE) IT OR SOMETIMES SONGZ EVEN HAVE TO GROW ON ME. OT: I SWEAR I SHOULD BE GIVING AN A&R JOB AT A LUCRATIVE RECORD LABEL WHEN I MOVE TO NEW YORK, CAUSE I KNOW MUSIC. AND 1ST TIME I LISTEN TO A SONG & HATE IT; ITS NORMAL FOR ME. IF I HEAR THE SONG TWICE & I START TO LIKE IT THEN ITS A HIT SONG, BUT WHEN I HEAR A SONG 1 TIME. AND THE 1ST TIME IF I LUVE THE SONG RITE OFF BAT, I KNOW FOR SURE THAT THAT SONG IS GOING TO BE A #1 HIT. IT HAPPENS EVER DANG TIME, 4 REALZ, PROMISE. BACK ON TOPIC: I LIKE THE "STUPID HOE" VIDEO ITS VISUAL ASPECTS ARE COOL AS HELLZ, BUT I HAVE TO ADMIT THAT I HATE HATE HATE HATE THIS DAMN SONG "STUPID HOE". IT IS DEFINITELY A ULTIMATE FAIL FAIL FAIL, AND IF THIS SONG IS ANY SIGN FOR WHATS TO COME & WHAT WE SHOULD BE LOOKING FORWARD TO ON THIS PINK FRIDAY: ROMAN RELOADED ALBUM THAT'S COMING OUT IN APRIL THEN I DON'T KNOW WHAT TO SAY. WELL THAT'S A LIE, THE ALBUM MIGHT GO GOLD DUE TO THE FACT THAT NICKI HAS AN ARMY OF LOYAL FANS, SUCH AS I THAT WILL STILL ROCK WITH HER NO MATTER WHAT, AND DUE TO THE FACT THAT ROMAN RELOADED STILL HAS 3MONTHS TO WORK ITS MAGIC AND TO PUT OUT ACTUAL REAL MUSIC, AND TO PROMOTE HER ALBUM HARDCORE. I ALMOST FEEL AS THOUGH ON THE "MASSIVE ATTACK" VIDEO (NICKI'S 1ST VIDEO AND MAJOR SINGLE), AND HOW THEY GOT HYPE WILLIAMS TO CREATE THIS CLOSE TO A MILLION DOLLAR VIDEO. BUT THE SONG & VIDEO WAS A WASTE OF MONEY, THE SONG DEFINITELY DIDN'T DO NOTHING BUT THE REST OF NICKI'S SINGLES KILLED IT. AND THE ALBUM DID GOOD AS WELL, WELL SAME THING FOR "STUPID HOE". THESE STUPID HOES WASTING THOUSANDS OF DOLLAS ON A VIDEO, AND SELECTING THE WRONG SONG AS THE 1ST SINGLE FROM THE PINK FRIDAY: ROMAN RELOADED. BUT WHO KNOWS THIS ALBUM MIGHT TURN OUT JUST LIKE NICKI'S PINK FRIDAY, YOU SEE THAT'S PLATINUM, NOW. GOOD LUCK TO NICKI AND I HOPE TO HEAR & SEE FIRE WITHIN THESE 3 MONTHS LEADING UP TO HER SOPHOMORE ALBUM RELEASE.
GALS/GUYS: LET ME KNOW WHAT YOU THINK ABOUT THE SINGLE "STUPID HOE", THE VIDEO & 1ST WEEK PREDICTIONS OF PINK FRIDAY: ROMAN RELOADED, CIAO?


No comments:

Post a Comment